Om os.

 

Pixelonline startede ud som en lille hobby hjemmeside ( Det er det stadigvæk), hvor nogle få artikler om billedteknik, som lå på “lager”, kunne læses af venner og bekendte.  

 

Det er i princippet stadigvæk en privat platform uden kommercielle interesser, men imod forventning, så er besøgstallet steget pænt ikke mindst det sidste årstid. Det er ikke kun venner og bekendte som går ind på siden nu.  

 

Når der er en vis interesse for det der skrives, så animerer det jo også til at der skrives flere nye artikler, men som nævnt er det en hobby, og derfor styres aktiviteten af den tid, der er til rådighed. 

 

Der findes hjemmesider nok, som udfører test af diverse udstyr, og som skriver sider op og ned om produkternes fortræffeligheder, udformning, betjening og ydelse. Det overlader vi derfor trygt til Dem. Vi skriver udelukkende om emner som interesser os. Hvis det vi skriver interesser andre er det jo kun godt.

 

Internettet vrimler med selvbestaltede eksperter, og det kan være noget af en opgave, at sortere skidt fra kanel. Vi vil ikke påstå at vi er eksperter, men vi forsøger altid at være så saglige som overhovedet muligt. Artiklerne er skrevet af personer med en vis indsigt i de emner der behandles.

 

Vi bestræber os på af artiklerne fagligt er på så højt et niveau som muligt. Hvis vi er kritiske og giver udtryk for en bestemt mening, så er det vores helt egen mening, og den deles ikke nødvendigvis af alle andre. 

 

Det er nu blevet muligt at få kontakt med os via facebook. Vi ved af erfaring, at det kun er ganske få som har lyst til at give sit besyv, men nu er muligheden der! 

 

med venlig hilsen

 

Pixelonline